1. elektronica
  2. Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue

De Elektrische transportfiets Elite is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens het fietsen. Met een framemaat van 50 cm is deze fiets perfect afgestemd op de behoeften van vrouwelijke fietsers. De mintblauwe kleur geeft deze fiets een trendy uitstraling, waardoor je altijd stijlvol op pad kunt gaan. Wat deze fiets echt onderscheidt, is de Shimano Nexus 7 naaf. Deze versnellingsnaaf zorgt ervoor dat je altijd de juiste versnelling kunt kiezen, ongeacht de situatie waarin je je bevindt. Met de LCD-display kun je eenvoudig kiezen uit 5 verschillende niveaus van elektrische ondersteuning. Hierdoor kun je de fiets aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en energieniveau. De elektrische ondersteuning wordt geleverd door een geruisloze voorwielmotor, die reageert op jouw rotatie. Dit zorgt voor een soepele en comfortabele fietservaring, waarbij je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. De Elite is uitgerust met een V-brake aan de voorzijde en een Shimano Rollerbrake aan de achterzijde, waardoor je altijd kunt vertrouwen op een veilige en betrouwbare remkracht. Om jouw veiligheid nog verder te vergroten, is de Elite voorzien van een remlicht. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers, zelfs in het donker. Met de Elektrische transportfiets Elite ben je verzekerd van een comfortabele, bet.

Veelgestelde vragen over Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue is een Transportfiets.

De framemaat van Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische transportfiets, dames, Elite, 50 cm, Nexus 7, mint blue kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen