1. elektronica
  2. Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex

Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex

De Lamphaak verende vork o.a. SUNTOUR CR8 NEX is een essentieel accessoire voor fietsers die graag hun Spanninga AXENDO 80, AXENDO 60, AXENDO 40, KENDO+ en BRIO koplampen op hun SUNTOUR CR8/NEX voorvork willen monteren. Deze innovatieve BH 253 beugel is vervaardigd uit duurzaam kunststof en zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van je koplampen. Met de Lamphaak verende vork o.a. SUNTOUR CR8 NEX hoef je je geen zorgen te maken over trillingen of schokken tijdens het fietsen. Dankzij de veerfunctie van deze beugel worden de impact en trillingen die je tijdens het rijden ervaart, geabsorbeerd. Dit zorgt voor een stabiele bevestiging van je koplampen en voorkomt dat ze losraken of beschadigd raken. Naast de functionaliteit biedt de Lamphaak verende vork o.a. SUNTOUR CR8 NEX ook een strak en stijlvol ontwerp. De kunststof beugel is speciaal ontworpen om perfect te passen bij je SUNTOUR CR8/NEX voorvork en geeft je fiets een moderne uitstraling. Bovendien is de beugel gemakkelijk te installeren en past hij precies op de aangegeven modellen koplampen. Kortom, met de Lamphaak verende vork o.a. SUNTOUR CR8 NEX ben je verzekerd van een betrouwbare en esthetisch ver.

Veelgestelde vragen over Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex is een Stadsfiets.

De framemaat van Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex is . De wielmaat is .

Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex heeft een als aandrijving met versnellingen.

Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Lamphaak verende vork o.a. suntour cr8 nex kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen