1. elektronica
  2. BFZ E-Bike

BFZ E-Bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over BFZ E-Bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties BFZ E-Bike

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

50

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Universeel

Gewicht

40000 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van BFZ E-Bike

De BFZ E-Bike is de perfecte metgezel voor avontuurlijke fietsers die graag langere afstanden afleggen. Met een indrukwekkende actieradius van maar liefst 40 km, biedt deze elektrische fiets een ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit. Of je nu door de stad fietst of de prachtige natuur verkent, met de BFZ E-Bike kun je moeiteloos genieten van elke rit. Deze elektrische fiets is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een soepele en comfortabele rijervaring. Dankzij het krachtige elektrische ondersteuningssysteem kun je met gemak heuvels beklimmen en lange afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Bovendien beschikt de BFZ E-Bike over een betrouwbare remkracht, waardoor je altijd veilig en gecontroleerd kunt stoppen. Naast zijn indrukwekkende prestaties heeft de BFZ E-Bike ook een stijlvol en modern ontwerp. De slanke frameconstructie en de trendy kleuren maken van deze elektrische fiets een echte blikvanger. Bovendien is de fiets uitgerust met handige accessoires, zoals een bagagedrager en verlichting, zodat je zonder zorgen op pad kunt gaan. Kies voor de BFZ E-Bike en ontdek een nieuwe wereld van fietsplezier!

Veelgestelde vragen over BFZ E-Bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. BFZ E-Bike is een Hybridefiets.

De framemaat van BFZ E-Bike is 50. De wielmaat is 24 Inch.

BFZ E-Bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

BFZ E-Bike is geschikt voor Universeel met een gewicht van 40000 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je BFZ E-Bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen