1. elektronica
  2. Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp

Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp

De Bo elektrische herenfiets is een opvallend comfortabele fiets met een krachtige middenmotor die zorgt voor een soepele en moeiteloze rit. Met het LCD-scherm kunt u eenvoudig uw snelheid, afstand en batterijniveau controleren. Daarnaast biedt deze fiets 5 verschillende ondersteuningsstanden, zodat u de mate van ondersteuning kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. De Bo elektrische herenfiets is uitgerust met een gesloten kettingkast, waardoor slijtage van de ketting sterk wordt verminderd en u kunt genieten van een onderhoudsarme rit. De Shimano Nexus naaf met 8 versnellingen zorgt voor soepele en nauwkeurige schakelingen, zodat u altijd de juiste versnelling kunt vinden. Naast het comfortabele rijgedrag biedt deze e-bike ook extra veiligheids- en luxefuncties. Met de geveerde voorvork en zadelpen worden oneffenheden in de weg moeiteloos opgevangen, waardoor u kunt genieten van een soepele en comfortabele rit. De hydraulische schijfremmen zorgen voor betrouwbare en krachtige remprestaties, zelfs in natte of modderige omstandigheden. Met de Bo elektrische herenfiets kunt u niet alleen moeiteloos door de stad rijden, maar ook genieten van ontspannen fietstochten op het platteland. Zelfs steile heuvels zijn geen enkel probleem voor deze krachtig gemotoriseerde fiets. Kort.

Veelgestelde vragen over Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische herenfiets, Bo, 49 cm, middenmotor, 8 sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen