1. elektronica
  2. Bakfiets.nl Oog frame kabelslot

Bakfiets.nl Oog frame kabelslot

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bakfiets.nl Oog frame kabelslot om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bakfiets.nl Oog frame kabelslot

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

49

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Bakfiets.nl Oog frame kabelslot

Dit Bakfiets.nl Oog frame kabelslot is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn fiets op een veilige manier wil achterlaten, zonder gedoe met kettingen door de spaken of om het frame heen. Het innovatieve oog kan eenvoudig aan het frame van de fiets worden bevestigd, waardoor u een alternatieve en handige manier hebt om uw fiets te beveiligen. Met dit oog frame kabelslot kunt u met een gerust hart uw fiets achterlaten op elke gewenste plek. U hoeft zich geen zorgen te maken over diefstal, want het slot is stevig en bestand tegen pogingen tot sabotage. Het slot kan eenvoudig worden vergrendeld en ontgrendeld met de bijgeleverde sleutel, waardoor u snel en gemakkelijk toegang hebt tot uw fiets. Naast de praktische voordelen van het Bakfiets.nl Oog frame kabelslot, is het ook een stijlvolle toevoeging aan uw fiets. Het oog heeft een strak en modern design dat perfect past bij elke fiets. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Kies voor de veiligheid en het gemak van het Bakfiets.nl Oog frame kabelslot. Met dit innovatieve slot kunt u zonder zorgen genieten van uw fietstochten, wetende dat uw fiets altijd veilig is achtergelaten.

Veelgestelde vragen over Bakfiets.nl Oog frame kabelslot

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bakfiets.nl Oog frame kabelslot is een Bakfiets.

De framemaat van Bakfiets.nl Oog frame kabelslot is 49. De wielmaat is .

Bakfiets.nl Oog frame kabelslot heeft een als aandrijving met versnellingen.

Bakfiets.nl Oog frame kabelslot is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bakfiets.nl Oog frame kabelslot kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen