1. elektronica
  2. Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat

Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat

Type fiets

Omafiets

Framemaat

49

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat

Of je nu naar school fietst of een ritje door de stad maakt, de Wheelerz omafiets is dé manier om te gaan! Deze fiets is al jarenlang geliefd bij zowel jong als oud. Met een sterk stalen frame, lichtgewicht aluminium velgen, een verstelbaar stuur en zadel, Shimano terugtraprem, een handige zijstandaard, een bel, ledverlichting op batterijen en zowel een bagagedrager als een voordrager met een handig krat om al je spullen in te vervoeren, is de klassieke eco-variant een geweldige fiets voor een betaalbare prijs. De Wheelerz omafiets biedt niet alleen comfort en gemak, maar ook stijl en betrouwbaarheid. Met zijn tijdloze ontwerp en opvallende kleurencombinaties zul je zeker de aandacht trekken op de weg. Of je nu naar school, het werk of de supermarkt gaat, deze fiets staat altijd voor je klaar. De Shimano terugtraprem zorgt voor een soepele en veilige remervaring, terwijl de verstelbare stuur- en zadelhoogte zorgen voor een optimale rijpositie. De Wheelerz omafiets is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van deze betrouwbare metgezel op twee wielen.

Veelgestelde vragen over Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat is 49. De wielmaat is 26 Inch.

Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz omafiets classic 26 inch | inclusief voordrager krat kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen