1. elektronica
  2. Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch

Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

33

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch

De Villette les Vacances, vouwbare e-bike, is een fantastische metgezel tijdens vakanties en daarbuiten. Met zijn 6 versnellingen kun je deze vouw e-bike overal naartoe nemen, van adembenemende uitkijkpunten tot de lokale supermarkt en van charmante dorpjes tot het zwembad. Maar de mogelijkheden van deze fiets reiken verder dan alleen vakanties. Dankzij zijn vouwbaarheid hoef je je geen zorgen meer te maken over parkeren in drukke stadscentra. Neem de fiets gewoon mee in de auto of het openbaar vervoer en fiets het laatste stukje van het station naar je bestemming. Of parkeer gratis buiten het centrum en fiets moeiteloos naar het hart van de stad. Met de Villette les Vacances betaal je jezelf terug! Deze vouwbare e-bike is niet alleen handig, maar ook stijlvol ontworpen. Met zijn 20 inch formaat is hij compact en gemakkelijk op te bergen. Of je nu op zoek bent naar avontuur tijdens je vakantie of een efficiënt vervoermiddel voor dagelijks gebruik, de Villette les Vacances biedt het allemaal. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen en heuvels kunt beklimmen zonder veel inspanning. Bovendien is deze e-bike milieuvriendelijk, wat betekent dat je niet alleen geniet van de vrijheid van fietsen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de Villette les Vac.

Veelgestelde vragen over Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch is een Vouwfiets.

De framemaat van Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch is 33. De wielmaat is 20 Inch.

Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch heeft een Ketting als aandrijving met 6 versnellingen.

Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette les Vacances, vouwbare e-bike, 6 sp, 20 inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen