1. elektronica
  2. Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver

Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

44

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg en meer

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver

Deze elektrische vouwfiets is niet alleen een genot om naar te kijken, maar biedt ook een ongekende rijervaring. Met een geïntegreerde 10 Ah accu kunt u moeiteloos lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen. De Shimano 7 versnellingen derailleur zorgt voor soepel schakelen, terwijl de krachtige achterwielmotor met 45 Nm trekkracht u moeiteloos over elk terrein laat rijden. Deze vouwfiets is speciaal ontworpen voor avonturiers die houden van off-road rijden. Met zijn geveerde voorvork en geveerde achterbrug biedt hij ultiem comfort, zelfs op ruig terrein. Het sportieve zadel en het verstelbare stuur zorgen voor een ergonomische zithouding, zodat u probleemloos lange ritten kunt maken. Of u nu een dagje naar het strand gaat of naar uw werk rijdt, deze elektrische vouwfiets is alles wat u nodig heeft. Hij ziet er niet alleen geweldig uit, maar straalt ook kracht en souplesse uit. Met deze fiets kunt u zorgeloos genieten van uw avonturen en stijlvol op uw bestemming aankomen, of u nu een beachboy of babe bent. Maak een statement met deze must-have e-bike.

Veelgestelde vragen over Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver is 44. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en meer en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische vouwfiets, fatbike, design, 10Ah accu, All Road, 7sp, 44 cm, silver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen