1. elektronica
  2. Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed

Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

9

Doelgroep

Heren

Gewicht

21.3 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed

De Lombardo Bolsena Trekking E-Bike is een ware krachtpatser op twee wielen. Met een framehoogte van 53 cm en een matte afwerking is deze elektrische fiets niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met maar liefst 9 versnellingen heb je altijd de juiste snelheid tot je beschikking, of je nu over ruig terrein fietst of gewoon een ontspannen ritje maakt in de stad. Deze Lombardo E-Bolsena Trekking Mountainbike is perfect voor avontuurlijke fietsers die graag de natuur verkennen. Dankzij de elektrische ondersteuning kun je moeiteloos lange afstanden afleggen, zonder dat je vermoeid raakt. De krachtige motor zorgt ervoor dat je met gemak steile hellingen beklimt en tegenwind trotseert. Bovendien is deze E-Bike uitgerust met hoogwaardige remmen en verlichting, zodat je altijd veilig op pad kunt gaan. Buxxo Bikes heeft met trots een aantal van deze geweldige Lombardo E-Bolsena Trekking Mountainbikes weten te bemachtigen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele elektrische fiets waarmee je zowel in de stad als in de natuur kunt rijden, dan is dit de perfecte keuze. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kracht van de Lombardo Bolsena Trekking E-Bike!

Veelgestelde vragen over Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed is een Mountainbike.

De framemaat van Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed heeft een Ketting als aandrijving met 9 versnellingen.

Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed is geschikt voor Heren met een gewicht van 21.3 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Lombardo Bolsena Trekking E-Bike Framehoogte 53 cm mat 9 speed kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen