1. elektronica
  2. Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM

De Spirit Transporter is niet zomaar een fiets, het is een statement. Met zijn stoere en robuuste uitstraling trekt deze transportfiets zeker de aandacht. Maar deze fiets is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook nog eens super praktisch. Met de handige voordrager kun je al je bagage moeiteloos meenemen, of het nu boodschappen zijn of je schooltas. Geen gedoe meer met zware tassen aan je stuur of op je rug, met de Spirit Transporter ben je altijd comfortabel onderweg. Maar dat is niet het enige wat deze eigenzinnige transportfiets te bieden heeft. Hij is namelijk ook uitgerust met 6 versnellingen, zodat je altijd in de juiste versnelling kunt fietsen, of je nu tegenwind hebt of een heuvel op moet. Daarnaast heeft hij een dubbele standaard, zodat je hem overal stabiel kunt parkeren. En alsof dat nog niet genoeg is, is de Spirit Transporter ook voorzien van een stuurveer, waardoor je comfortabel kunt sturen, zelfs op hobbelige wegen. Kortom, met de Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM combineer je stijl met functionaliteit en gemak.

Veelgestelde vragen over Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Mat 50CM kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen