1. elektronica
  2. Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt

Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

26

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

18.5 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt

Dat is nog eens cool, net zo'n gave transportfiets als papa en mama! Speciaal daarvoor heeft Cortina de U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt ontworpen. Deze stoere fiets is perfect voor de jonge avonturiers die het liefst in stijl door de stad willen cruisen. Met zijn metallic brilliant silver matt kleur en trendy design is de Cortina U4 Transport Mini een echte eyecatcher. De fiets is voorzien van een stevig stalen frame en heeft een wielmaat van 26 inch, ideaal voor kinderen in de leeftijdscategorie van 10 tot 14 jaar. De fiets is uitgerust met een handige voordrager, waarop je kind zijn of haar schooltas, sportspullen of andere essentials kan meenemen. Niet alleen is de Cortina U4 Transport Mini een coole fiets, maar ook een veilige. Dankzij de betrouwbare handremmen en de terugtraprem kan je kind altijd snel en veilig tot stilstand komen. Daarnaast zorgen de LED-verlichting en de reflecterende banden voor extra zichtbaarheid in het donker. Met deze fiets kan je kind met volle vertrouwen de straat op. Kortom, de Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt is de perfecte keuze voor jonge fietsers die willen genieten van stijlvolle avonturen in de stad.

Veelgestelde vragen over Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt is een Stadsfiets.

De framemaat van Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt is 26. De wielmaat is 26 Inch.

Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 18.5 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cortina U4 Transport Mini Stadsfiets Jeugdfiets M26 metallic brilliant silver matt kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen