1. elektronica
  2. Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch

Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

46

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch

De Smart Legend Siena elektrische vouwfiets 24 inch is de perfecte combinatie van comfort en draagbaarheid. Met zijn grote frame en 24 inch wielen biedt deze fiets meer stabiliteit en een soepelere rit dan de standaard vouwfietsen op de markt. Of u nu door drukke straten navigeert of over hobbelige wegen rijdt, deze vouwfiets zal u altijd een comfortabele en veilige rit bieden. De lage instap in het frame maakt het gemakkelijk om op en af te stappen, zelfs voor mensen met beperkte mobiliteit. Het vouwmechanisme is eenvoudig en snel, waardoor u de fiets in enkele seconden kunt opvouwen en gemakkelijk kunt meenemen in de trein, bus of auto. Bovendien is deze vouwfiets uitgerust met een krachtige elektrische motor, waardoor u met gemak heuvels kunt beklimmen en langere afstanden kunt afleggen zonder vermoeid te raken. Met de Smart Legend Siena elektrische vouwfiets 24 inch kunt u genieten van de vrijheid en flexibiliteit van een vouwfiets, zonder concessies te doen aan comfort en prestaties.

Veelgestelde vragen over Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch is een Vouwfiets.

De framemaat van Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch is 46. De wielmaat is 24 Inch.

Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Legend Siena Folding E-Bike 24 Inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen