1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver

Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

9

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver

Deze prachtig vormgegeven elektrische damesfiets biedt het beste van beide werelden. Met een discrete achterwielmotor en geïntegreerde accu ziet deze fiets eruit als een gewone fiets, maar biedt hij toch de voordelen van een e-bike. Of je nu door de stad rijdt of een ontspannen toertocht maakt, met de 5 ondersteuningsstanden en 9 versnellingen met de hoogwaardige Shimano Alivio derailleur, fiets je moeiteloos iedereen voorbij. Deze fiets is niet alleen krachtig en comfortabel, maar ook uiterst geschikt voor langere ritten. Dankzij de comfortabele zadelpen- en voorvorkvering, het zachte zadel en de brede banden geniet je van een soepele en ontspannen rit. Daarnaast zorgt de krachtige verlichting ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Een unieke eigenschap van deze fiets is het LCD-display, dat is uitgerust met een handige USB-poort. Hiermee kun je onderweg je telefoon opladen, zodat je altijd verbonden blijft. Kortom, deze elektrische damesfiets combineert stijl, comfort en functionaliteit op een unieke manier en biedt de perfecte fietservaring voor zowel dagelijkse ritten als avontuurlijke tochten.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver heeft een Ketting als aandrijving met 9 versnellingen.

Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Comfort Sport, 50 cm, 9 sp, zilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen