1. elektronica
  2. [ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ]

[ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ]

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over [ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ] om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties [ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ]

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

110

Wielmaat

12 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van [ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ]

De Ouxi V1 is een innovatieve elektrische vouwfiets die perfect is voor stadsverkenningen en dagelijkse pendelritten. Met zijn compacte formaat en opvouwbaar ontwerp is deze fiets uiterst draagbaar en gemakkelijk op te bergen in kleine ruimtes. Of je nu naar je werk gaat, de stad wilt verkennen of gewoon een ontspannende rit wilt maken, de Ouxi V1 staat voor je klaar. Met een krachtige 250W motor en een indrukwekkende actieradius van 35 km, biedt de Ouxi V1 je de perfecte balans tussen snelheid en uithoudingsvermogen. Met een maximale snelheid van 25 km/h zul je moeiteloos door het verkeer kunnen manoeuvreren en sneller op je bestemming aankomen. Dankzij de hoogwaardige batterijtechnologie kun je genieten van langere ritten zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen. De Ouxi V1 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke ontwerp en moderne uitstraling zul je zeker de aandacht trekken terwijl je comfortabel en moeiteloos door de stad fietst. Bovendien is deze vouwfiets voorzien van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je Ouxi V1. Kies voor het gemak en de veelzijdigheid van de Ouxi V1 elektrische vouwfiets en ontdek een hele nieuwe manier van fietsen.

Veelgestelde vragen over [ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ]

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. [ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ] is een Vouwfiets.

De framemaat van [ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ] is 110. De wielmaat is 12 Inch.

[ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ] heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

[ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ] is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je [ Ouxi V1 ] [Elektrische vouwfiets ] [ met ] [ 250W] [actieradius 35 km ] [snelheid 25km/h ] kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen