1. elektronica
  2. AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw

AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

30 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw

De AMIGO E-Vibe S3 elektrische stadsfiets voor heren is de ultieme keuze voor de moderne fietser. Met zijn veelzijdigheid, praktische eigenschappen en hoog comfortniveau biedt deze e-bike een perfecte rijervaring voor dagelijks gebruik. De lichtblauwe kleur van de 28 inch herenfiets, met een framemaat van 54 centimeter, wordt prachtig aangevuld met bruine en zwarte details, wat zorgt voor een stijlvol contrast. Deze fiets is uitgerust met een krachtige Bafang middenmotor die zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en een soepele en efficiënte rit mogelijk maakt. Met de Shimano Nexus 8 naafversnelling kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden, terwijl de verende voorvork en zadelpen zorgen voor extra comfort, zelfs op oneffen terrein. Met een indrukwekkende actieradius van maximaal 75 kilometer kun je zonder zorgen lange afstanden afleggen. Een van de belangrijkste kenmerken van de AMIGO E-Vibe S3 is het hydraulische schijfremsysteem. Hiermee kun je snel en effectief tot stilstand komen, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Dit systeem biedt directe remkracht en zorgt voor een veilige en betrouwbare remervaring. Kortom, met de AMIGO E-Vibe S3 elektrische stadsfiets ben je verzekerd van een comfortabele, betrouwbare en stijlvolle rit, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw is een Stadsfiets.

De framemaat van AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw is 54. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 30 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO E-Vibe S3 Elektrische Stadsfiets voor Heren 28 Inch 54 cm 8 Versnellingen Hydraulische Schijfremmen Lichtblauw kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen