1. elektronica
  2. Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc

Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc

Maak kennis met de Grünberg Fatbike E Times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc, een onmiskenbare verschijning in de stad. Deze super stoere elektrische fatbike is voorzien van dikke 20 inch banden en een comfortabele tweepersoons buddyseat. Of je nu door de straten van de stad rijdt of jezelf waagt aan ruiger terrein, deze elektrische fatbike staat altijd zijn mannetje. Met zijn indrukwekkende grip en krachtige 250W motor is deze fiets in staat om moeiteloos door zand, modder en zelfs heuvels te rijden. Je zult versteld staan van de snelheid waarmee je elke uitdaging kunt overwinnen. Bovendien zorgt de Shimano Altus 7-speed versnelling ervoor dat je altijd de juiste versnelling kunt kiezen, ongeacht het terrein waar je je op bevindt. Naast zijn uitstekende prestaties is de Grünberg Fatbike E Times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc ook nog eens een lust voor het oog. Zijn stoere en opvallende design zal zeker de aandacht trekken van voorbijgangers. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke rit door de stad of een spannend off-road avontuur, deze elektrische fatbike is de perfecte metgezel. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Grünberg Fatbike E Times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc en ervaar het zelf!

Veelgestelde vragen over Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc is een Stadsfiets.

De framemaat van Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc is 51. De wielmaat is 20 Inch.

Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Grunberg Fatbike E times Tours D Shimano Altus 7 sp Mdisc kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen