1. elektronica
  2. Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

1

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

De Bohlt X160, ofwel de Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu, is een stoere en praktische vouwfiets die ontworpen is om jouw mobiliteit te vergroten. Met zijn krachtige 36 volt, 250 Watt elektrische motor van LG, zul je moeiteloos kunnen genieten van een soepele rit. Of je nu een lange afstand wilt afleggen of gewoon een ontspannen tochtje wilt maken, deze vouwfiets staat altijd voor je klaar. Een van de opvallende kenmerken van de X160 is zijn opvouwbaarheid. Met een paar eenvoudige handelingen kun je deze vouwfiets moeiteloos opvouwen en meenemen, waar je maar wilt. Of het nu gaat om het opbergen in je kofferbak, het meenemen in het openbaar vervoer of het opbergen in een kleine ruimte, de X160 past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Daarnaast is deze vouwfiets uitgerust met magnesium schijfremmen en achtervering, waardoor je kunt genieten van een veilige en comfortabele rijervaring. Met de LG accu kun je bovendien langere afstanden afleggen zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen. Kortom, de Bohlt X160 is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en handige vouwfiets.

Veelgestelde vragen over Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu is een Vouwfiets.

De framemaat van Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu is 1. De wielmaat is 16 Inch.

Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bohlt X160 OR Elektrische vouwfiets Magnesium Schijfremmen Achtervering LG accu kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen