1. elektronica
  2. vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze

vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

16

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

11.66 g

Lichaamslengte

Omschrijving van vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze

De vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze is niet alleen een stijlvolle fiets, maar ook een stevige metgezel voor je kind. Met zijn opvallende roze kleur zal deze fiets zeker de aandacht trekken en je kind laten stralen. Deze kinderfiets is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het heeft 16 inch wielen, perfect voor kinderen van ongeveer 4 tot 6 jaar oud. Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, waardoor de fiets met je kind kan meegroeien en vele jaren plezier kan bieden. Hierdoor kan je kind comfortabel en veilig fietsen, terwijl het de fietservaring steeds beter onder de knie krijgt. Naast het verstelbare zadel en stuur, heeft deze kinderfiets ook stevige banden en een stevig frame. Hierdoor kan je kind gemakkelijk over verschillende soorten terrein fietsen, of het nu gaat om een gladde weg of een hobbelig pad. Deze fiets is niet alleen een geweldig cadeau voor je kind, maar ook een investering in hun plezier en ontwikkeling.

Veelgestelde vragen over vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze is een Transportfiets.

De framemaat van vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze is 16. De wielmaat is 16 Inch.

vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze heeft een als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 11.66 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je vidaXL Kinderfiets 16 inch en roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen