1. elektronica
  2. Fongers E-Transporter N7 360 Wh

Fongers E-Transporter N7 360 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Fongers E-Transporter N7 360 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Fongers E-Transporter N7 360 Wh

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Fongers E-Transporter N7 360 Wh

De Fongers E-Transporter N7 360 Wh is een elektrische transportfiets die zowel luxe als functionaliteit biedt. Met zijn stijlvolle uitstraling is deze fiets perfect voor zowel dagelijks gebruik als woon-werkverkeer. Het degelijke frame en de hoogwaardige onderdelen zorgen voor een betrouwbare en duurzame fietservaring. Deze elektrische transportfiets is uitgerust met een krachtige 360 Wh accu, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Met de handige voordrager kun je gemakkelijk een mand of krat monteren, wat ideaal is voor het vervoeren van boodschappen of voor een ontspannen fietstocht. Naast zijn praktische eigenschappen, biedt de Fongers E-Transporter N7 360 Wh ook een comfortabele rijervaring. Dankzij de zeven versnellingen kun je altijd de juiste trapweerstand kiezen, terwijl de elektrische ondersteuning zorgt voor een soepele en moeiteloze rit. Met deze fiets hoef je je geen zorgen te maken over vermoeidheid of zwaar trappen, waardoor je optimaal kunt genieten van je fietstocht. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en comfort is de Fongers E-Transporter N7 360 Wh de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige elektrische transportfiets. Of je nu boodschappen wilt doen of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit, deze fi.

Veelgestelde vragen over Fongers E-Transporter N7 360 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Fongers E-Transporter N7 360 Wh is een Transportfiets.

De framemaat van Fongers E-Transporter N7 360 Wh is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Fongers E-Transporter N7 360 Wh heeft een als aandrijving met 7 versnellingen.

Fongers E-Transporter N7 360 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Fongers E-Transporter N7 360 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen