1. elektronica
  2. Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans

Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

40

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans

De Antilope Transport 24 inch Jongensfiets Jeans is een veelzijdige fiets die perfect is voor avontuurlijke jongens. Of het nu gaat om het dagelijkse ritje naar school, het doen van boodschappen of het samen op ontdekkingstocht gaan met vriendjes, deze fiets biedt altijd de juiste oplossing. De stoere uitstraling van de jeans Blauw fiets in combinatie met de stevige voordrager maakt deze jongensfiets ideaal voor dagelijks gebruik. Naast het stoere uiterlijk is deze fiets ook nog eens veilig in gebruik. Dankzij de zijstandaard en de terugtraprem staat de fiets stabiel geparkeerd en kan je kind veilig op- en afstappen. Daarnaast zorgt de LED-verlichting aan de voor- en achterkant van de fiets ervoor dat je kind ook in het donker goed zichtbaar is. De gesloten kettingkast voorkomt dat er vuil in de ketting komt, waardoor de fiets weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Om het fietsen nog comfortabeler te maken, is de Antilope Transport 24 inch Jongensfiets voorzien van luchtbanden. Deze zorgen voor extra demping tijdens het fietsen, waardoor je kind zonder problemen lange afstanden kan afleggen. Daarnaast is zowel het stuur als het zadel in hoogte verstelbaar, zodat de fiets altijd perfect past bij de lengte van je kind. Het frame van de fiets is gemaakt van stevig staal en de velgen zijn dubbelwandig aluminium, wat zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Kortom,.

Veelgestelde vragen over Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans is een Stadsfiets.

De framemaat van Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans is 40. De wielmaat is 24 Inch.

Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Transport 24 Inch Jongensfiets Jeans kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen