1. elektronica
  2. IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm

IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm

De IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm is dé perfecte keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige elektrische stadsfiets van wereldklasse. Met deze fiets geniet je van alle gemakken en comfort tijdens je fietstochten. Of je nu een ontspannen ritje wilt maken of de fiets wilt gebruiken voor dagelijkse verplaatsingen, de Image 7.B Excite+ staat altijd voor je klaar. Naast zijn functionaliteit is deze fiets ook nog eens een stijlvolle verschijning. Met zijn stoere uiterlijk en strakke lijnen is de Image 7.B Excite+ absoluut een eyecatcher. Maar deze fiets is niet alleen mooi, hij is ook nog eens ontzettend robuust. Dankzij de stevige zadelpen en de kwalitatieve wielen kan deze fiets maar liefst een gewicht van 170 kg dragen, waardoor hij geschikt is voor zowel lichte als zwaardere fietsers. Kortom, de IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm is de ultieme combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Met deze elektrische stadsfiets ben je verzekerd van een geweldige fietservaring, waarbij je probleemloos lange afstanden kunt afleggen. Of je nu de stad wilt verkennen of naar je werk wilt fietsen, met de Image 7.B Excite+ ben je altijd in stijl onderweg.

Veelgestelde vragen over IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm is 53. De wielmaat is 28 Inch.

IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm heeft een als aandrijving met 0 versnellingen.

IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je IMAGE 7.B EXCITE+ E Bike Heren 53 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen