1. elektronica
  2. Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20

Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

48

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

43 g

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20

De Vogue Carry 3, ook wel bekend als de Vogue Carry Deluxe, is een elektrische bakfiets die niet alleen stijlvol is, maar ook over alle eigenschappen beschikt waar jij naar op zoek bent. Wat deze fiets echt bijzonder maakt, is de positie van de motor in het midden, waardoor je directe trapondersteuning ervaart zodra je begint te trappen. Met de krachtige Bafang Max Drive 250 Watt middenmotor en een maximaal koppel van 80Nm, krijg je altijd de gewenste ondersteuning tijdens je fietstocht, zelfs met een volle bak. Deze e-bakfiets biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een zeer stabiele wegligging. Met een belastbaar gewicht van maar liefst 220 kg, is hij geschikt voor het vervoeren van kinderen, boodschappen of zelfs zware elementen. Of je nu een gezellige fietstocht met het gezin maakt of je boodschappen in stijl wilt vervoeren, de Vogue Carry 3 is de perfecte metgezel. Met de matzwarte en bruine kleurstelling is deze fiets ook nog eens een lust voor het oog. Waar wacht je nog op? Ervaar het gemak en de luxe van de Vogue Carry 3 en geniet van elke fietsrit.

Veelgestelde vragen over Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20 is een Bakfiets.

De framemaat van Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20 is 48. De wielmaat is 26 Inch.

Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20 heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 43 g en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vogue Carry 3 Fiets (elektrisch) Unisex Matzwart;Bruin 26;20 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen