1. elektronica
  2. Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

48

Wielmaat

26.20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

65 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat

De Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat is de perfecte metgezel voor drukke ouders die op zoek zijn naar een praktische en milieuvriendelijke manier om hun kinderen te vervoeren. Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp is deze bakfiets niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger op de weg. Wat deze Qivelo bakfiets echt uniek maakt, is de krachtige middenmotor. Deze motor zorgt voor een soepele en moeiteloze rit, zelfs op heuvelachtig terrein. Dankzij de Bafang technologie ben je verzekerd van betrouwbare prestaties en een lange levensduur. Bovendien is deze elektrische bakfiets uitgerust met een sterke batterij, waardoor je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over opladen. De Qivelo Curve 2 wieler biedt voldoende ruimte voor twee kinderen in de comfortabele en veilige bak. Met verstelbare stoelen en veiligheidsgordels kunnen de kleintjes genieten van een plezierige rit. Bovendien is de bak voorzien van een handige opbergruimte, ideaal voor het meenemen van boodschappen of andere benodigdheden. Met deze elektrische bakfiets kun je niet alleen tijd en geld besparen, maar ook bijdragen aan een schonere en gezondere leefomgeving. Kies voor de Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat en geniet van een comfortabele en duurzame manier van fi.

Veelgestelde vragen over Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat is een Bakfiets.

De framemaat van Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat is 48. De wielmaat is 26.20 Inch.

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 65 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische bakfiets bakfietsen fiets eco Qivelo Curve 2 wieler Middenmotor Bafang mat kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen