1. elektronica
  2. P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie

P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie

Type fiets

Fatbike

Framemaat

70

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

35 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie

Of je nu langs het strand wilt cruisen, dwars door de bergen wilt rijden of gewoon comfortabel door de stad wilt fietsen, onze P4B Elektrische Fatbike is de ideale metgezel voor avonturiers zoals jij. Met zijn stoere en stevige constructie en krachtige elektrische aandrijving, zal deze fiets je opwindende en moeiteloze fietstochten bezorgen. Deze elektrische Fatbike is uitgerust met een betrouwbare motor die je een extra boost geeft tijdens het trappen. Met een vermogen van x Watt zal je moeiteloos elk terrein kunnen bedwingen. Naast zijn krachtige prestaties, biedt deze fiets ook ultiem comfort dankzij de geveerde voorvork en het brede zadel. Je zult versteld staan van hoe soepel en gemakkelijk je over hobbelige paden kunt rijden, zonder enige vorm van vermoeidheid. Bovendien is deze fiets ook praktisch en duurzaam. Hij is voorzien van hoogwaardige schijfremmen die een uitstekende remkracht bieden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De Fatbike heeft ook een hoog laadvermogen, zodat je gemakkelijk je spullen kunt meenemen tijdens je avonturen. En met 1 jaar garantie ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Dus waar wacht je nog op? Stap op onze P4B Elektrische Fatbike en ervaar de ultieme vrijheid en opwinding tijdens je fietstochten. Verleg je grenzen en ontdek nieuwe horizonten met.

Veelgestelde vragen over P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie is een Fatbike.

De framemaat van P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie is 70. De wielmaat is 20 Inch.

P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie heeft een Ketting als aandrijving met 6 versnellingen.

P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 35 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je P4B Elektrische Fatbike Elektrische Fiets E-bike Fatbike 1 jaar garantie kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen