1. elektronica
  2. MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Type fiets

Fatbike

Framemaat

17.7

Wielmaat

4.0 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

40 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

De MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike is de ultieme elektrische fiets voor avontuurlijke fietsers. Met een indrukwekkend bereik van wel 120 kilometer, kun je met gemak lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Deze opvouwbare fiets is perfect voor reizigers die graag hun fiets meenemen op vakantie of in de auto. De MATE X is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een duurzame en lichte fietservaring. De stoere Dusty Army kleur geeft de fiets een uniek en opvallend uiterlijk, waarmee je zeker de aandacht trekt waar je ook gaat. Met volledige vering en off-road banden is deze fiets geschikt voor elk terrein, van de stadsstraten tot bergpaden. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de MATE X is het hydraulische remsysteem. Met deze geavanceerde remmen heb je optimale controle over je snelheid en kun je snel en veilig stoppen, zelfs bij hoge snelheden. Daarnaast is de fiets uitgerust met een full color LCD display, waarop je alle belangrijke informatie kunt aflezen, zoals snelheid, batterijstatus en afstand. Ook heeft de fiets een handige USB oplaadpoort, zodat je onderweg je telefoon kunt opladen. Met de MATE X ben je klaar voor elk avontuur en fiets je in stijl en comfort.

Veelgestelde vragen over MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is een Fatbike.

De framemaat van MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is 17.7. De wielmaat is 4.0 Inch.

MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 40 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MATE X 250W Dusty Army E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen