1. elektronica
  2. Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm

Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

42

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

5

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm

De Velo de Ville AEB 800 damesfiets in mat zwart is een perfecte metgezel voor elke vrouwelijke fietser die op zoek is naar een elektrische fiets van topkwaliteit. Met een frame van 42 cm is deze fiets speciaal ontworpen om comfort en wendbaarheid te bieden tijdens het rijden. Deze elektrische fiets is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een soepele en krachtige rit. Met een krachtige motor en een hoogwaardige accu kun je moeiteloos lange afstanden afleggen. Of je nu een ontspannen rit door de stad maakt of avontuurlijke tochten over ruw terrein maakt, de Velo de Ville AEB 800 staat altijd voor je klaar. Naast zijn technische eigenschappen heeft deze fiets ook een stijlvol design dat zeker indruk zal maken. Het matzwarte frame geeft de fiets een moderne en trendy uitstraling. Met zijn elegante en slanke vormgeving is deze fiets niet alleen functioneel, maar ook een statement van jouw stijl en persoonlijkheid. Kortom, de Velo de Ville AEB 800 is de ultieme elektrische fiets voor de moderne vrouwelijke fietser die op zoek is naar kwaliteit, comfort en stijl.

Veelgestelde vragen over Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm is 42. De wielmaat is 28 Inch.

Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm heeft een als aandrijving met 5 versnellingen.

Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Velo de Ville AEB 800 dames matt 42 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen